Je klanten verrassen net voor hun zomervakantie? Doe je zo!

//Je klanten verrassen net voor hun zomervakantie? Doe je zo!

De zomer staat voor de deur, en dat betekent; vakantietijd! En waar we als bedrijfsleven gewend zijn om klanten en relaties vooral rondom kerst te verrassen met leuke geschenken, is de zomer ook een perfecte tijd. Iedereen is goed gemutst door het mooie weer en daarom zeggen wij: verras je klanten en relaties juist nú met een leuk zomers geschenk. Wat dan? Nou bijvoorbeeld.

… een strandbal!
Iedereen die op vakantie gaat zal ‘m meenemen: een strandbal. Hét perfecte zomerse relatiegeschenk wat ons betreft. Uiteraard zouden we de strandbal wel laten bedrukken met je bedrijfslogo. Niet één keer, maar helemaal volprinten die bal! Zorgt nog voor “branding over de grens” ook!

… Zonnekleppen
Hoe tof is het om zonnekleppen te laten printen! Eerlijk is eerlijk; niet veel mensen dragen ze waarschijnlijk graag. Misschien is het laten bedrukken van petjes een beter idee. Heel slim, want veel vakantiegangers zullen uit gemak en uit zonbescherming graag een petje dragen. Daarom een perfect plan om zonnekleppen of petten uit te delen aan je klanten!

… een (strand)tas
Linnen tassen zijn helemaal hip bij strandgangers. Perfect dus om als zomers relatiegeschenk linnen (strand)tassen te laten bedrukken. Kies bij voorkeur voor een mooi fel, zomers kleurtje.

… zonnebrillen
Altijd een goed idee: zonnebrillen. En dan natuurlijk ook weer met je bedrijfslogo op de pootjes. Veel van je klanten en relaties zullen de zonnebrillen in dank aannemen en bijvoorbeeld gebruiken of een festivalletje, tijdens een vriendenbarbecue of om in de auto te leggen. Leuke reclame voor jou als bedrijf en bovendien een sympathiek zomergeschenk

… een ventilator
En dan bedoelen we een USB-ventilator. Zo eentje die klanten op hun bureau plaatsen om te laten waaien wanneer het warm of benauwd is. Niet alleen een leuk en origineel geschenk, maar ook nog eens zeer slim voor je bedrijf. Je klanten zullen de ventilator op kantoor gebruiken, waardoor jouw logo daar altijd zichtbaar is!

Geniet van je zomer!