Geef je stoelen en vloer een langere levensduur

//Geef je stoelen en vloer een langere levensduur

Stoelen worden vaak verplaatst. Je staat er niet bij stil hoeveel keer een stoelpoot over de grond schuift. Dit heeft natuurlijk zijn gevolgen. Zowel je stoelpoot als je vloer gaan na een tijd onvermijdelijk slijtage vertonen. Anderzijds maken schuivende stoelen vaak een onaangenaam lawaai. Dit kan zowel voor jezelf als bijvoorbeeld voor je onderburen zeer storend zijn. Om deze onhebbelijkheden te voorkomen kun je bijvoorbeeld eco stoelpootdoppen gebruiken. Het maakt het leven alvast een stuk aangenamer.

 

Behandel je stoelen en je vloer met zachtheid

Bij Vloerglijders.nl bijvoorbeeld vind je stoeldoppen met vervangbare viltjes. De doppen zitten strak om de stoelpoot heen en zijn vervaardigd uit sterk en duurzaam Polyamide 6 (PA6). Het glijvlak is van zachte vilt en dankzij het ECO-click systeem kun je de viltjes makkelijk vervangen indien nodig. De dop kan gewoon blijven zitten aan de stoelpoot wanneer je de viltjes vervangt. Dit is de meest ecologische en meest zuinige manier om je stoelen én je vloeren te beschermen. Ze zijn geschikt voor elke soort van vloer: keramische tegels, parket, laminaat, gietvloer of linoleum bijvoorbeeld. Elke vloer en elke stoel verdient het om beschermd te worden. Schade aan je stoelpoten en krassen en slijtagesporen op je vloer zien er niet alleen slordig uit, ze zijn in vele gevallen ook nog eens onherstelbaar. Ook hier geldt de boodschap: ‘Beter voorkomen dan genezen’.

 

Ga voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid

Ecologisch verantwoord leven en kwaliteit gaan hier hand in hand. Stoeldoppen zorgen ervoor dat je stoelen en je vloer veel langer meegaan. Daarnaast hebben de doppen een een vrij neutrale maar toch stijlvolle uitstraling. Ze passen in elke stijl van woning of kantoor. De viltdoppen bestaan ook in versies voor stoelen van bekende design labels: HAY, VTwonen en Basiclabel bijvoorbeeld. Ook al zijn het maar kleine elementen, ze geven aan je stoel een extra cachet. Ze laten zien dat je zorgzaam omgaat met je meubelen en ook je omgeving en dat je voor duurzaamheid kiest.