Laptop, ipad en tablet huren of kopen? Wat is een verantwoorde keuze?

//Laptop, ipad en tablet huren of kopen? Wat is een verantwoorde keuze?
Ipad

Als je een bedrijf bent dat oog heeft voor ecologisch verantwoord ondernemen, dan wil je zo efficiënt mogelijk functioneren. Voor sommige items vraag je je af of je best huurt of koopt. Het leasen van wagens is voor bedrijven al doodnormaal geworden. En leasen, wat ook een vorm van huren is, heeft zijn voordelen al lang bewezen. Waarom zou je het dan niet doortrekken naar het huren van laptops, ipads of tablets? Ook dit heeft heel wat voordelen. In dit artikel zetten wij de pluspunten even op een rijtje.

Huren versus kopen

Stel dat je als bedrijf een heel aantal laptops nodig hebt. Als je ze koopt, zit je met een zeer grote investering en je zit jarenlang vast aan dat bepaald model. Een laptop huren haalt deze beperkingen weg. Bij het huren van materiaal krijg je altijd de nieuwste modellen en de nieuwste software en je bent altijd zeker dat ze werken zoals het hoort. Je krijgt ze gebruiksklaar aangeleverd.

Kun je al vanaf één toestel huren?

Dit kan zeker. Wil je bijvoorbeeld slechts één ipad huren, dan kan dit perfect. Of wil je meerdere toestellen combineren? Dan kan dit ook zonder problemen. Het huren verloopt zeer flexibel, jij als klant bepaalt precies wat jij wilt en het wordt precies zo door Flex IT Rent uitgevoerd.

Flexibele service

Als je snel een of meerdere toestellen nodig hebt, wordt er binnen de 24 uur geleverd. Door zelf af te halen heb je je uitrusting nog sneller. De experts van Flex IT geven ook support op locatie. Ze installeren de toestellen op de plaats die jij wenst. Denk hierbij aan grote conferenties, toestellen om examens af te leggen of snel op te zetten callcenters. Je bepaalt zelf de huurperiode en je kunt die ook altijd verlengen als dit nodig is.